خانه / اخبار تکنولوژی / ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

کار در انگلیس و اخذ ویزای کار انگلیس یکی از موضوعاتی است که امروزه متقاضیان بسیار زیادی از سرتاسر جهان خواهان آن هستند. با توجه به سوالات مراجعین محترم و به دلیل حساسیت و اهمیت بالای موضوع ویزای کار انگلیس و اقامت کاری در این کشور این مقاله  به منظور تشریح قوانین ویزای کار انگلیس، انواع ویزای کار انگلیس شرایط لازم برای اخذ ویزای کار انگلیس، زمان بندی رسیدگی به درخواست ویزای کار انگلیس و آثار قانونی ویزای کار انگلیس نگارش شده است. برای تکمیل اطلاعات خود در مورد ویزای کار انگلیس و راه های مهاجرتی دیگر به این کشور مثل مهاجرت تحصیلی به انگلیس و استفاده از بورسیه تحصیلی در انگلیس، اخذ اقامت کاری انگلیس و ویزای سرمایه گذاری در انگلیس و سایر طرق مهاجرت به انگلیس به وکیل مهاجرت به انگلیس مراجعه فرمایید. با توجه به پیچیدگی قوانین مربوط به فرایند ویزا و اقامت و اخذ تابعیت در انگلیس، راهنمایی گرفتن از متخصصین این امر و وکیل مهاجرت به انگلیس ضروری به نظر می رسد.

انواع ویزای کار انگلیس عبارت است از: ویزای کار Tier2 و Tier1

شما می توانید درخواست ویزای Tier 2 (General) نمایید چنانچه شرایط زیر محقق شود:

  • پیشنهاد شغل بر اساس مهارت از انگلیس دریافت کرده باشید
  • تبعه کشوری غیر از اتحادیه اروپا و سوئیس باشید

شما می توانید با ویزای Tier 2 (General) برای مدت حداکثر ۵ سال و ۱۴ روز یا طبق زمان مقرر شده در گواهی اسپانسر بعلاوه یکماه اضافی تر در انگلیس بماند. اقامت شما نباید بیش از ۱۴ روز از تاریخ مقرر شده در گواهی مذکور باشد. شما می توانید برای تمدید اقامت ۵ سال دیگر نیز در انگلیس اقامت کاری داشته باشید البته به این شرط که مجموع سال های حضورتان در انگلیس بیش از ۶ سال نشده باشد.

ویزای Tier 2 (General) به دو دسته کلی ۳ ساله یا بیش از ۳ سال تقسیم می شود هر یک از حالت ها مشاغلی که کمبود نیروی کار ماهر در آنها وجود دارد در اولویت هستند.

شما برای اخذ ویزای Tier 2 (General) نیاز دارید یک اسپانسر دارای مجوز داشته باشید که به عنوان کارفرما قبل از اینکه بتوانید برای ویزای کار انگلیس اقدام کنید برای شما دعوتنامه کاری ارسال کند. کاری که شما برای آن قصد اخذ ویزای انگلیس را دارید باید به سازمان اسپانسر شما مرتبط باشد. شما باید تا ۳ ماه قبل از ورود به انگلیس درخواست خود را ارسال نموده باشید.

با داشتن ویزای Tier 2 (General) شما می توانید:

  • برای کارفرمای خود و برابر آنچه در گواهی اسپانسر شما ذکر شده کار کنید
  • بعنوان شغل دوم در بخش مشابه و با شرایط مشابه با شغل اصلی تا ۲۰ ساعت در هفته مشغول به کار شوید
  • در شغلی که در آن کمبود نیروی کار ماهر وجود دارد تا ۲۰ ساعت در هفته مشغول به کار شوید
  • در مشاغل داوطلبانه کار نمایید
  • تحصیل کنید البته مادامی که این موضوع با هدف اصلی شما از حضور در انگلیس یعنی کار تداخل نداشته باشد
  • به انگلیس و خارج آن تردد داشته باشید
  • اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) را همراه خود بیاورید

و البته نمی توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • مالک بیش از ۱۰ درصد از سهام اسپانسر خود شوید (مگر اینکه درآمد سالیانه شما بالغ بر ۱۵۳۵۰۰ پوند باشد)
  • پیش از اینکه ویزای خود را دریافت نمایید شروع به کار کنید
  • همزمان با شروع به کار برای اسپانسر خود درخواست شغل دوم نمایید
  • از بودجه ها و اعتبارات عمومی استفاده نمایید

دومین ویزای کار در انگلیس ویزای Tier 1 (General) می باشد. اگر شما اجازه اقامت در انگلیس را دارید می توانید ویزای خود را به  Tier 1 (General) تبدیل نمایید اگر یکی از موارد زیر باشید:

  • نویسنده، آهنگساز یا هنرمند
  • وکیلی که در استخدام خود است
  • طرح مهاجرین دارای مهارت بالا (HSMP)

شما نمی توانید درخواست این نوع ویزا را از خارج از انگلیس ارائه نمایید مدت اعتبار این ویزا ۳ ساله است ضمناً داشتن مدرک زبان برای اخذ این نوع ویزا الزامی است. به طور کلی شخصی که به مدت ۵ سال در انگلیس حضور داشته باشد می تواند اقامت دائم انگلیس را درخواست نماید. با داشتن این نوع ویزا شما می توانید:

  • بدون نیاز به اسپانسر در اکثر مشاغل انگلیس کار کنید
  • خود اشتغالی اتخاذ نمایید
  • اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان زیر ۱۸) را همراه خود به انگلیس بیاورید

و به موجب همان قانون نمی توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • به عنوان ورزشکار حرفه ای یا مربی حرفه ای فعالیت نمایید
  • به عنوان پزشک یا دندانپزشک دوره آموزش بگذرانید (مگر اینکه در یکی از مراکز آموزش عالی مورد تایید بریتانیا مدرک پزشکی گرفته باشید)
  • از بودجه و تسهیلات عمومی استفاده نمایید

شما زمانی می توانید درخواست ویزای (استعداد های درخشان)Tier 1 نمایید که:

  • بعنوان شخص پیشرو در سطح بین المللی در حوزه های علوم، علوم انسانی، مهندسی، پزشکی، فن آوری دیجیتال یا هنر مورد تایید باشید
  • از اتباع کشورهای اتحادیه اروپا یا سوئیس نباشید

یک فرایند دو مرحله برای اخذ این ویزا وجود دارد نخست اینکه باید به عنوان یک فرد پیشرو به اداره مهاجرت انگلیس مراجعه نمایید و سپس درصورتی که صلاحیت شما احراز شد برای اخذ ویزا اقدام نمایید. مدت زمانی که شما می توانید از طریق این ویزا در انگلیس اقامت داشته باشید ۵ سال و ۴ ماه است در صورتیکه شما از خارج از انگلیس اقدام کرده باشید. همچنین این ویزا تا ۵ سال نیز قابل تمدید است. شما می توانید از طریق این ویزا به کارهای داوطلبانه اشتغال داشته باشید و خانواده خود را نیز همراه خود داشته باشید. همانطور که گفته شد نمی توانید از طریق این ویزا به عنوان پزشک و دندانپزشک یا ورزشکار و مربی حرفه ای فعالیت کنید بعلاوه استفاده از بودجه و تسهیلات عمومی نیز امکان پذیر نیست.

شما باید ۳ ماه قبل از تاریخ ورودتان به انگلیس درخواست خود را ارائه کرده باشید. تصمیم در خصوص ویزاهای مذکور۳ هفته به طول خواهد انجامید.

ویزاهای Tier 5 کارگران موقت به متقاضیانی که قصد دارند در مشاغل زیر در انگلیس کار کنند اجازه اقامت وکار می دهد:

  • کارگران خیریه که باید از یک موسسه خیریه مجاز پیشنهاد شغلی داشته باشند
  • مبتکرین و ورزشکاران که باید از یک موسسه مجاز انگلیسی پیشنهاد شغلی داشته باشند
  • طرح اعطای اقامت کاری بر اساس مبانی حقوق بین اللمل صورت می گیرد تا نیروهای سفارات و کنسولگری ها بتوانند در کشور انگلیس اقامت اخذ نمایند
  • طرح تبادل مقامات دولت که شامل طرح های آموزش، تجربه کاری، تحقیق و یا دوره های زبان انجام می شود
  • طرح جوانان که شامل نیروهای ۱۸ تا ۳۰ ساله می شود که می توانند تا ۲ سال در انگلیس ویزای کاری دریافت نمایند ظرفیت این طرح محدود است و افراد کمی می توانند از این طرح استفاده نمایند.

همانگونه که مشاهده فرمودید و عنوان شد اخذ ویزای کار انگلیس از طرق مختلفی امکان پذیر است و هر یک از این راه ها قواعد و جزئیات قانونی خاص خود را داراست. اگر شما متقاضی گرفتن ویزای کار انگلیس یا سایر راه های منجر به اخذ اقامت در انگلیس هستید برای قدم گذاشتن در این مسیر میبایست از راهنمایی مشاور حقوقی و وکیل مهاجرت به انگلیس استفاده نمایید. اطلاع از قوانین انگلیس برای اخذ اقامت و اخذ تابعیت انگلیس الزامی است و مشاوره با وکیل در این مورد به تسهیل فرایند مهاجرت به انگلیس خواهد انجامید.

نگارنده: فرشاد پورآذر

 

 

منبع : ویزای انگلیس

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *